Trendiga färger 2023

Här kommer lite nyheter om de tre trendiga färgerna som kommer att dominera modeåret 2023. Först och främst, Viva Magenta, som är den officiella färgen för 2023 enligt Pantone. Denna starka och varma färg är inspirerad av den röda färgen på insekten cochineal och representerar modet att våga vara modig och kreativ. Du kommer att se Viva Magenta överallt, från kläder till smink och accessoarer.

Sedan har vi svart, en klassisk färg som kommer att vara ännu mer närvarande på catwalken under våren 2023. Många modehus kommer att visa svarta kollektioner med läder och genomskinliga detaljer, vilket gör svart mer eftertraktat än någonsin tidigare på grund av den ökande populariteten av edgy looks på sociala medier.

Till sist, lila – specifikt Very Peri – är en annan trendfärg som kommer att fortsätta vara populär under 2023. Lila var en trendfärg under 2022 och det kommer att fortsätta vara en trend även 2023. Från mode till inredning till smink, lila kommer att vara överallt och det är en färg som passar alla och som kan bäras på många olika sätt.

Men det viktigaste är att hitta färger som du känner dig bekväm i och som matchar din personliga stil. Så oavsett om du väljer att följa trenderna eller skapa dina egna, se till att du känner dig bekväm och säker i det du bär. Hoppas någon av dessa trendfärger faller dig i smaken, annars kan du alltid skapa din egen trendfärg för 2023!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *