Håll stilen i kylan

När det är kallt och snöigt ute kan det vara svårt att hålla stilen samtidigt som man håller värmen. Men det är absolut möjligt att se snygg ut även under de kalla vintermånaderna. Ett bra trick är att kombinera olika lager av kläder för att hålla värmen. Börja med ett lager av underkläder för att hålla kroppen varm och sedan lägg på fler lager, som en tröja eller skjorta, en cardigan eller en kofta och till sist en varm jacka.

För att få till en trendig look kan man satsa på plagg i neutrala färger som svart, grått eller beige. Dessa färger matchar lätt med varandra och ger en tidlös och sofistikerad look. För att skapa lite kontrast kan man addera en accentfärg, som rött eller blått.

En annan viktig detalj är att välja rätt ytterplagg. En varm och vattentät jacka är ett måste för att hålla värmen och hålla dig torr under snöfall. En parkas eller en kappa är bra val, eller varför inte en värmande fuskpälsjacka eller en pälskrage för att skapa lite lyxig känsla.

Accessoarer är också viktiga för att skapa en trendig look i vintervädret. En mössa, vantar och en stilren scarf är bra val för att hålla huvudet, händerna och halsen varma. Ett par varma och vattentäta boots eller kängor är också ett bra val för att hålla fötterna torra och varma.

Så kombinera lager, satsa på neutrala färger, välj rätt ytterplagg och accessoarer, så kan du se snygg ut även när det snöar och är kallt ute.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *